Hello there.

Hej alla fans (gissa vilken svensk ungdomsserie som citatet kommer ifrån och vi blir bästa vänner direkt). Nu har jag bestämt mig för att damma av den här gamla plattformen. Jag kan inte beskriva hur mycket jag saknat att skriva, redigera bilder och "göra fint" som jag sa när jag var liten. Det jag egentligen menade då var väl att "skapa" men ett sånt flummigt ord förstod jag mig såklart inte på då. Nu bryter väl nån student på Konstfack ihop när jag just jämförde ett blogginlägg med att "skapa" men nu blev det så. Det här är roligt, it's my thing, let it go.

Någon slags recap på vad som hänt sedan 20 juni 2019 tar vi nån annan gång, eller kanske aldrig... Men apropå skapande så tänkte jag visa det jag jobbat med under det här halvåret. Jag ville verkligen testa något nytt så jag gick all in och köpte en ny iPad, en apple pencil och till det ett skitfult och dyrt skal. När jag stod i kassen så sträckte jag mig desperat efter att par AirPods också med den inre motiveringen att "Det här är du OCKSÅ värd". Ni hör ju, ansiktet utåt för konsumentsamhället. Fast och andra sidan, det bästa jag gjort för kreativiteten.

Det här är några favoriter om man nu får säga så om sitt egna skapande. Jag har även en portfolio här på bloggen där jag lägger in alla nya verk som ni kan se på www.emmelieberko.com/emmelieberkoart

Innan jag går och lägger mig så måste jag ta tillfället i akt och uppskatta dom personer som veckovis ändå kikat in här. Trodde statistiken skulle eka av tomhet men icke. Ni är bara bäst.

Gillar

Kommentarer

trettondefebruari
trettondefebruari,
Rosa! & underbara bilder.
nouw.com/trettondefebruari
emmelieberkoblogg
emmelieberkoblogg,
😍👏🏻😘 tack snälla, desamma!
nouw.com/emmelieberkoblogg
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229