Det här med stilen.

Ett ytligt men härligt problem under dessa tider är ju stilen. När jag pluggar hemma är det inte frågan om att se bra ut och när jag jobbar är det uniform som gäller. Där emellan lever jag i en morgonrock med fett hår uppsatt i en knut. Därför tar jag alla tillfällen jag kan till att klä upp mig och jag tänkte visa det nu.

Jag har ju verkligen knäckt second hand koden och vet exakt vad jag leta efter och hur jag ska tänka. Den här underbara, lite längre skinnjackan köpte jag på Erikshjälpen för 155kr. Älskar även kombinationen polotröja och skinnjacka.

Den här blusen fyndade jag för längesedan på H&M Trend. Jag älskar den men använder den inte så mycket som jag vill då man är skadad sen tonåren när modetidningar skrev "Du ser stor ut i vitt, bär svart :)" typ. Som att vara tjock skulle vara det värsta som kan hända en kvinna ungefär. Nej! Fan, såna där hjärnspöken får man bara släppa.

Otrolig kvalité och struktur, jag älskar den.

Tiger of Sweden topp för 200kr på rean och en Oscar Jacobsson kavaj fyndat på Stadsmissionen. Jag har aldrig gillat att ha blått på mig även om mina ögon poppar. Smaragdgrönt dock, wow! Eller alla nyanser av grönt är fantastiskt.

Är fortfarande kvar i animalprint grejen och jag älskar det. Allt jag egentligen vill ha är ett par Toteme skor men jag hittade ett par i liknande modell för ca 4000kr billigare från Vagabond. Kanske lite för westen style men så otroligt sköna.

"Puffiga" toppar har hittat tillbaka ifrån vilken tid de nu var som populärast. Den här köpte jag rätt nyligen på Gina Tricot.

Är det nånting man saknar just nu så är det att klä upp sig. Jag älskar att bära kavaj och varenda liten, fancy middagsbjudning för 2-4 pers åker den fram.

Vi hade vår i ca en vecka och då passa jag på att använda mina favorit loafers från H&M. Så snyggt att ha till jeans eller utsvängda, svarta byxor.

Min go-to outfit när jag känner mig ful i allt: Vit skjorta och utsvängda jeans. Funkar alltid, är chic och otroligt bekvämt.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229